Soundcloud Spotify Itunes

Våra otroliga fina bröder Muad & Sakariye var med oss i dagens avsnitt och pratade om sig själva, sina vänner, Husby, deras framtidsvisioner och drömmar men främst hur ett uppmärksammat födelsedagsfirande med deras två andra vänner slutade i att de blev nedslagna i Kista Galleria av ordningsvakter.
Vi tackar Muad, Sakariye och deras vänner för deras mod, tapperhet och för att de vågar och vill prata öppet om vad det varit med om och hur vi på bästa sätt måste kunna våra rättigheter. Har aldrig varit så ärad och uppmuntrad som efter detta avsnitt, dessa killar gav mig liv och sitter på mer intelligens och hopp än vad världen tror. 

Avsnittet är uppe på iTunes (Podcasts), Soundcloud, & Spotify OCH kan lyssnas på direkt ovan!

Var alltid rädda om er, skydda alltid varandra, stå upp för er själv och var stolta över dem ni är. Dessa killar är ett bevis på att hopp och kärlek övervinner allt, på gott och ont.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Edu Orten © 2019