Soundcloud Spotify Itunes

I detta avsnitt hade vi inga mindre än tre aktiva orten personer Mariam, Daniel & Diyar, från Bredäng, Skärholmen och hela vägen från Falun (!!!), aktiva i SSU Sverige & SSU Stockholm (Stockholms läns SSU-distrikt) med oss för att tala om valet!

Vi pratade om deras personliga bakgrund, om partipolitiskt engagemang, varför de är aktiva partipolitisk och varför partipolitiskt engagemang & organisering är viktigt för dem och ännu viktigare för oss i orten
Ett fett allmänbildande och otroligt roligt avsnitt att spela in, jag lärde mig SÅÅ mycket och hopps ni gör detsamma!

Avsnittet är uppe på iTunes (Podcasts), Spotify & Soundcloud, ni kan även lyssna direkt på avsnittet ovan 🙂

Vi tackar hjärtligt för deras medverkan, glöm inte valet mina käraste syskon, peace ✌?

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Edu Orten © 2019