Soundcloud Spotify Itunes

Efter en lång och oplanerad paus är vi äntligen TILLBAKA!
I vårt sjunde avsnitt har vi inga andra än KFUM JKS och underbara Alexandra Tecle med oss i Edu orten!

Vi snackar orten organisering, basket Sverige, hur JKS som en stabil orten idrottsförening bakk andra helhjärtat och föregår som ett nationellt exempel för hur man ska våga ge unga chansen, speciellt unga från trakten. Sök upp JKS, läs om dem & allt de har åstadkommit, verkligen några man ska se upp till 100%!

Fett skönt och lärorikt avsnitt, uppskattar o tackar Alexandra och JKS för deras medverkan, följ de genom deras hemsida (www.kfumjks.se) deras sociala medier (@kfumjks) och vid frågor bara att DMa eller maila dem!

Avsnittet är uppe på iTunes (Podcasts), Spotify & Soundcloud, ni kan även lyssna på avsnittet direkt ovan 🙂

Ta hand om er så länge, peace ✌?

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Edu Orten © 2019