Soundcloud Spotify Itunes

Ni läste rubriken och ni catchar därmed ett värsting avsnitt!
Inga mindre än Västerort Kampsport gästade oss i detta avsnitt, vi pratade om ren kvinnorepresentation inom sport, speciellt inom kampsporten, hur man vågar ta steget utanför boxen och tro på sig själv och sin förmåga till att kunna göra vad som helst, varken de är att starta en egen kickboxningsklubb eller ta tag i sina andra viljor och drömmar

Otroligt roligt avsnitt, är mer än stolt över dessa, jag ser dem som bland mina dyrbaraste systrar och de gör en FET grej som verkligen spelar roll, mashAllah. Tackar Ilham, Nada & Västerort Kampsport enormt, följ deras fina kickboxningsklubb på deras sociala medier, hör av er till dem eller checka deras hemsida(www.vasterortkampsport.se) för att börja träna med dem!

Avsnittet är uppe på iTunes (Podcasts), Soundcloud & Spotify och ni kan lyssna direkt på avsnittet ovan 🙂

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Edu Orten © 2019