Soundcloud Spotify Itunes

Rubriken talar för sig själv, i dagens avsnitt talar vi med Rashid Musa om moské-terrorattacken i Nya Zealand och den islamofobin som ständigt återspeglas i allt som händer runtom i världen, specifikt i västvärlden.

En ny säsong skulle släppas förra veckan, men med tanke på det som hänt och den påverkan det har på mig som muslims kvinna, muslimer i västvärlden samt hur det speglar det hatet som är återkommande är detta avsnitt mer än relevant och ABSOLUT mer än värt att lyssna på

Tackar OTROLIGT mycket Rashid Musa för hans medverkan, verkligen bland de mest kunskapsberikande avsnitten Edu orten kommer att ha! A real G, nyckelspelare i vårt nuvarande samhälle

Ni lyssnar som vanligt på Podcasts (iTunes), Soundcloud & Spotify, samt genom vår hemsida eduorten.se!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Edu Orten © 2019