EDU ORTEN ON TOUR!

24 mars, 2019

Edu orten tar till en ny säsong, och startar den med inte någonting mindre än en mini-tour runt Stockholm!

Under slutet av mars och april månad kommer Edu orten att besöka flertalet fritids- och ungdomsverksamheter runtom i Stockholm. Syftet är att hålla i podd-workshops samt presentera vad Edu orten handlar om och öppna upp för diskussion kring varför Edu orten som plattform kan utgöra och spela en sådan viktig roll för oss!

Ser fram emot att träffa alla lyssnare, och även personer som ännu inte introducerats till Edu orten. Är du eller din närmaste fritids- eller ungdomsverksamhet intresserade av att bjuda in Edu orten? Tveka in på att DM:a eller maila oss!

Ta hand om er, datum på samtliga ställen lanseras i god förväg 🙂

Comments are closed.

Edu Orten © 2019