Oj oj oj Tensta sviker mig aldrig, bland mina favoritorter utanför mina hemmatrakter, denna dag förklarar verkligen varför?

Tackar otroligt mycket för min inbjudan till @bk.bussenhus och workshopen i @houseoftensta , vilken dag!
De yngre killarna fick som tidigare vara en del utav en tävling, samarbeta med varandra, sedan avsluta med att diskutera och samtala kring idéer, mål, drömmar och strävan till att alltid kunna bättre. Tackar de unga killarna, och deras ledare för denna otroliga dag!

Otroligt ärad, vilka unga själar! Är bara otroligt stolt över de konversationer och den kunskapen och alla samtal som kan föras kring oss för att stärka oss, @bk.bussenhusoch dessa ungar sitter på något stort!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Edu Orten © 2019