Soundcloud Spotify Itunes

!! VARNING: Om inte du är redo att gräva dig djupt in i dina känslor, är detta inget avsnitt för dig !! 

Vilka människor, vilket avsnitt!
Inga mindre än Unity är med oss i detta avsnitt efter avbrottet på cirka tre veckor.

Avsnittet är svårt att beskriva, men det var en otrolig ära att få spela in avsnittet med dessa visa unga män och de vägleder oss genom Unitys resa, och alla våra personliga resor vi dagligen måste göra med fokus att kunna ta hand om oss själv, och främst våra känslor.

Vi kommer alltid bemöta framgångar och motgångar i livet, vi kommer alltid behöva värdera och prata om vår psykiska hälsa, Unity berättar under avsnittet och gör ett arbete jag har svårt att sätta ord på, just för att det är obeskrivligt.

Tackar Fuad & Ali för deras medverkan, samt deras tredje medlem Faysal som inte kunde medverka, ni följer deras arbete på alla deras sociala medier, samt genom deras podd som finns på iTunes & Soundcloud!

Ni lyssnar som vanligt på Eduorten genom Soundcloud, iTunes eller Spotify  som är länkar ovan och hittar allt det senaste här på vår hemsida www.eduorten.se!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Edu Orten © 2019