Soundcloud Spotify Itunes

Detta avsnitt gott folk, en OTROLIG ära och måste säga big-ups för att ha kunnat hämta denna broder!

Detta avsnitt har jag hämtat ingen annan än min barndomsvän Mohammed!

Vi pratar om barndomen, Mohammeds skolgång, hans gymnasietid och mycket av samtalet kretsar kring hur Mohammed, som ung man (från förorten, muslim, marockan) aldrig blir accepterad för att kunna vara sig själv, samtidigt som han är otroligt smart och har höga ambitioner, både för sig själv och sin omgivning

Har alltid sett upp till självsäkerheten och självförtroendet denna broder besitter, detta samtal lär oss verkligen att oavsett vem man är, vad man än gått igenom, ska man aldrig vika sig för andras fördomar och alltid våga ta för sig.

Tackar Mohammed otroligt mycket för detta ärliga och modiga samtal, säger till er detta avsnitt är one of a kind!

Som vanligt, ni lyssnar på Soundcloud, iTunes eller Spotify och hittar allt senaste på  vår hemsida eduorten.se!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Edu Orten © 2019