Soundcloud Spotify

Itunes

Naturligt sätt, många gånger i livet måste människan stanna upp och ge sig själv en ”reality check”
Vad är mitt syfte med livet? Varför gör jag det jag gör? Hur ser verkligheten ut och vad gör jag varje dag som påverkar mina framtidsval?

Många gånger känner jag att vi människor generellt, men speciellt orten-folk/med utländsk bakgrund måste stanna upp och tänka till en gång. Många gånger har jag svårt att se och uppfylla syftet med Edu orten, men vi måste ständigt i livet oavsett vad det handlar om påminna oss själva om varför vi gör det vi gör och vad vi lever för.

Edu orten är tillbaka med en ny säsong, en ny höst, nytt år, förhoppningsvis nya tag, vi hoppas på en finare morgondag✨

Ni lyssnar som vanligt på Soundcloud, iTunes eller Spotify och ni hittar allt det senaste här på vår hemsida www.eduorten.se!✨

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Edu Orten © 2019