Edu Ortens medverkan i webbtidningen ”Läget”!

5 oktober, 2020

Missat Edu Ortens medverkan i webbtidningen ”Läget” !

I somras fick Edu Orten äran att gästa JMKs (journalisstudenter på Stockholms universitet) webbtidning ”Läget”!⁣

I artikeln blev grundaren Jasmin Nasser intervjuad och tillfrågad om plattformens framväxt, den komplexitet och de svårigheter som medför att försöka spegla en representativ, ärlig men samtidigt verklig bild av oss med förorts/utländsk bakgrund och våra områden!

Vems verklighet är det egentligen man försöker spegla? Lyckas man alltid göra det rätt? Når man någonsin ut och får det resultatet man vill ha?⁣

Tackar webbtidningen ”Läget” otroligt mycket för den fina och välskrivna artikeln, tackar även hela student journalistkåren för det intresse och den uppföljning som skett av Edu Orten som plattform funnits där för Edu Orten! ⁣

Länken till artikeln: här!

Comments are closed.

Edu Orten © 2019