Panelsamtal: ’’Orten i det offentliga rummet – faran med en enda berättelse’’

15 oktober, 2020

PANELSAMTAL: ’’Orten i det offentliga rummet – faran med en enda berättelse’’⁣

Uppsala, vilken stad och WOW vilket panelsamtal!⁣

Vill tacka först och främst Uppsala Kommun för denna möjlighet, men inte glömma de absolut begåvade kvinnorna Natalie Haddad , Nanna Castillo & Kholod Saghir som jag fick sitta med! Vilka fantastiska kvinnor, en ära att få samtala med allihoppa om just detta ämne!🌟🌹⁣

Som nämnt i klippet ovan, engagemanget existerar absolut i våra förortsområden, det handlar bara om att vi* från våra områden, måste hjälpas åt och försöka lyfta och våga tro på varandra. Det är komplext, svårt och många gånger frustrerande, men om vi inte tror på varandra, vem ska tro på oss? Om inte vi vill hjälpa varandra, vem ska hjälpa oss? ⁣

Ett stort ansvarstagande ligger hos oss äldre och vuxna personer att se dessa barn- och ungdomar för det dem är och låta de blomstra. Låta de bli sedda, hörda och agera som goda förebilder, så gott vi kan. ⁣

Hela panelsamtalet finns länkat här och på ”Reginateatern”s youtube-kanal!🙏🏽

Comments are closed.

Edu Orten © 2019