Soundcloud Spotify

Itunes

Vilken collab, vilka kvinnor, podcast Sverige är VERKLIGEN inte redo!🥺🌹⁣

I detta avsnitt få ni träffa inga andra än Niki & Smet från podcasten ’’Mellan Oss’’ i ett samtal jag sent kommer att glömma, bland de mest ärliga och äkta avsnitten som släppts hittills💛⁣

I ett öppet samtal får ni höra mer om vilka Niki & Smet är och vad deras podcast ’’Mellan Oss’’ handlar om! Vi djupar oss kring vikten i att kunna prata om sina känslor, jobba med att utveckla sig själv, våga söka stöd/hjälp för sitt mående och sist men inte minst, att ALLTID hålla det äkta!🌟💛⁣

Kan inte tacka dessa tjejer tillräckligt!⁣
Ser upp till det band och den livslånga vänskap de skapat, sättet de ständigt försöker lära känna sig själva och identifiera varandras känslor, borde vara en inspiration för oss andra att göra samma sak! 🙏🏽⁣

Ni lyssnar som vanligt på Soundcloud, iTunes eller Spotify, länk till avsnittet hittar ni i bio och som vanligt allt det senaste här på vår hemsida www.eduorten.se!🎙⁣⁣

PS!❗️⁣
Missa inte Edu Ortens grundare (Jasmin) medverkar i Mellan Oss avsnitt 85 ’’Är du orten?!’’ där vi pratar om psykisk ohälsa, KBT-terapi, varför man ALLTID ska försöka prioritera sig själv och sitt mående framför allt annat! Finns att lyssna på här

⁣⁣
Edu Orten Berättar videoserien, finns på Edu Ortens youtubekanal!🎬📺

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Edu Orten © 2019