Soundcloud Spotify

Itunes


Efter MÅNGA OM OCH MEN….. fick ni ett Q & A avsnitt! Försökte ge er en så rättvis representation som möjligt av mig (Jasmin) som person och Edu Orten, men mest fokus på att försöka kommunicera ut vikten utav min personliga resa med mitt förortsarbete!

Detta är det andra Q & A avsnittet, första Q & A avsnittet är avsnitt #20 som finns att lyssna på här!⁣🌟

Tune in 👀nästa vecka droppas projektet som jag fått vara en del utav, som jag tease:at sedan i april/maj 👀⁣

Ni lyssnar som vanligt på Soundcloud, iTunes eller Spotify, länk till avsnittet hittar ni i bio och som vanligt allt det senaste här på vår hemsida www.eduorten.se!🎙⁣

ÄR TACKSAM OCH UPPSKATTAR ALL ER KÄRLEK ❤️🤍

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Edu Orten © 2019