#46 STORYTIME: Vad händer med Edu Orten? Följ din dröm + Studiegården visionen

Detta avsnitt är ännu ett solo-avsnitt som går in på vad som faktiskt hänt med Edu Orten! Kommer Edu Orten lägga ned? Har något hänt? Vad kommer härnäst🤔⁣

Samtidigt parallellt i avsnitt pratar jag (Jasmin) om att följa min dröm, öppna upp Studiegården  – Sveriges första fritidsgård som endast* fokuserar på studier, yani att ta steget mot att våga* satsa mot det man faktiskt vill göra, ovetandes om hur vägen dit kommer att se ut!

#45 Q & A pt.2

Efter MÅNGA OM OCH MEN….. fick ni ett Q & A avsnitt! Försökte ge er en så rättvis representation som möjligt av mig (Jasmin) som person och Edu Orten, men mest fokus på att försöka kommunicera ut vikten utav min personliga resa med mitt förortsarbete!

#44 FYRA ÅRSINCHECKNING: ’’Dags att börja bli personlig’’⁣ 🤍

Detta är ett personlig avsnitt och början på en ny era inom Edu Orten och personligen för mig (Jasmin) som plattforms grundare. Avsnittet förklarar all tacksamhet, uppskattning men även uppoffring, tankegångar och utveckling Edu Orten fått uppleva de senaste fyra åren, även den livsresa som jag (Jasmin) som grundare och drivande faktor fått vara en del utav🌹

#43 COLLAB: Mellan Oss ’’Håll det äkta’’⁣

I detta avsnitt få ni träffa inga andra än Niki & Smet från podcasten ’’Mellan Oss’’ i ett samtal jag sent kommer att glömma, bland de mest ärliga och äkta avsnitten som släppts hittills.

I ett öppet samtal får ni höra mer om vilka Niki & Smet är och vad deras podcast ’’Mellan Oss’’ handlar om! Vi djupar oss kring vikten i att kunna prata om sina känslor, jobba med att utveckla sig själv, våga söka stöd/hjälp för sitt mående och sist men inte minst, att ALLTID hålla det äkta!

#41 Edu Orten Berättar After Talk – Saknad ft. Tenstaflickorna

Vi fortsätter med våra After Talk avsnitt, vi är tillbaka med favoriterna Sumaya & Ladan från Tenstaflickorna och denna gång pratar vi alla om temat ’’Saknad’’!⁣

Vad är saknad egentligen? Måste den känslan vara jobbig eller kan den även bra och motivera oss? Vet vi verkligen vad vi saknar, eller tar vi det föregivet?

#40 Edu Orten Berättar After Talk – Glädje ft. Tenstaflickorna

I första After Talk avsnittet har vi har vi med oss inga andra än Sumaya och Ladan från Tenstaflickorna som handlar om Glädje!

De pratar om vad de tyckte om videoseriens första tema, det deltagarna hade att säga om lycka samt vad deras egna definition av glädje är!

Vi tackar dessa underbara tjejer och hela Tenstaflickorna för ett otroligt avsnitt, deras medverkan i podcast avsnittet men även i videoserien Edu Orten Berättar som finns på Youtube! 

#39 SPECIAL: ”Det just det som skapar utanförskapet”

I Edu Ortens första special-avsnitt får vi följa vår broder som öppnar upp sig kring hela sin uppväxt, samt hur det han kallar för ’’utanförskapet’’ format hans liv. Vi får i en ödmjuk, sårbar och känslosam historia följa vår broder berättar om öppet om sin skolgång, sin uppskattning till sin familj och vi får en inblick i hans känslor kring hur utanförskapet, medvetet som omedvetet spelat en stor roll i hans liv