Skarpnäck, Skarpnäck, Skarpnäck!
Tro mig när jag säger att minst alla vi träffade på kommer att sätta sig själva och sin ort på kartan, vilken ort och vilka ungar!? Edu orten besökt ingen annan ort än Skarpnäck och Skarpnäcks fritidsgård (@skarpnacksgarden) denna gång, tackar otroligt mycket över vår inbjudan och för den otroliga kvällen!

Vi pratade kort om Edu orten, hur man bygger upp en idée, alla fick vara en del av en tävling, bli  coachade och indelade i lag! I klippet ser ni laget ’’Mask On’’ framföra sin idée, som även var det vinnande laget för kvällen! Vi avslutade sedan kvällen med en reflektion och avrundning

Tackar först och främst mitt fina entourage och de Edu orten-coacher som var på plats, tackar Skarpnäcks fritidsgård, alla fritidsledarna och tackar sist men inte minst alla ungdomar som deltog, waow säger jag bara!?

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Edu Orten © 2019