Soundcloud Spotify Itunes

Fysisk hälsa är på tapeten detta avsnitt och inga andra än Löparakademin är med oss i detta avsnitt med verksamhetsansvarige John!

Vi pratar om Löparakademin, hur de etablerat sig i de svenska förorterna, vikten utav att värdera sin fysiska hälsan samt hur de arbetar mot att uppmärksamma och sträva efter jämlik hälsa, b.la. genom sina tioveckorsprogram och marathonlopp!

Löparakademin är (av vad jag sett) i särklass bland den mest genuina, ärliga och otroliga föreningen i våra förorter som på riktigt lyckats med sitt koncept och påvägen hjälpt tusentals ungdomar från våra områden mot närma sig sina mål, genom att kombinera löpning och målsträvan på samma gång. Är ärad över att ha få hämtat de!

Tackar John och Löparakademin enormt för deras medverkan, en otroligt stor ära som sagt!

Ni lyssnar på Soundcloud, iTunes eller Spotify och ni hittar allt senaste, här på vår hemsida eduorten.se!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Edu Orten © 2019