Soundcloud Spotify Itunes

Yes y’all, avsnitt #1 är tillbaka med en uppföljning! Ingen annan än vår käraste Doa är tillbaka från första avsnittet✨

Vi pratar om hennes stökiga och struggle gymnasietid, hur hon gick från den och inte helt klara betyg, till att bygga sig upp sig till att bli bland make-up branschens få hijabis och insatt i special make-up effects (fx) och blir inhyrd till spelfilmer, serier m.m??

Vad fick henne att gå från universitetsdrömmar till att kunna satsa helhjärtat på sitt intresse, för att sedan ta sig tillbaks till skolan? Vad fick henne att våga, trots hennes tidigare problem och motgångar? Hur har hon samtidigt som detta, hållit kvar hennes lokala engagemang för unga i förorten hon bor i?

Vi tackar oerhört för Doas medverkan, en ära att få hämta henne, länge sen jag skrattade så mycket! ?

Ni lyssnar på Soundcloud, iTunes eller Spotify och ni hittar allt senaste på vår hemsida www.eduorten.se!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Edu Orten © 2019