Soundcloud Spotify

Itunes

Det är inga andra än Bk Bussenshus och Tensta på besök med inga mindre än Ibrahim, Akrem & Yahye! ⁣

BK Bussenhus är tillbaka och pratar om deras utveckling, hur de gått från en mindre sportförening till att göra något så mycket mer och större än bara fotboll. Vi pratar om allt ifrån fördomar, vikten med att hålla ihop sin ort, kunna agera som förebilder och samtidigt försöka ta ett större samhällsansvar!⁣

Det var mycket skratt men minst lika mycket seriositet och allvar i det viktiga budskapet föreningen bär på och enligt mig, sätter ett otroligt exempel för hela förorts Sverige i hur man ska kunna ta det lilla man har och kunna göra så mycket mer och större saker utav det!⁣

Tackar Bk Bussenhus och Ibrahim, Akrem & Yahye! En ära att få ha tillbaks de och få följa deras utveckling! FET shoutout till Tensta och de BkB ungdomsgrupper jag fått träffa o haft workshops med❤️⁣

Ni lyssnar som vanligt på Soundcloud, iTunes eller Spotify och ni hittar allt det senaste på vår hemsida www.eduorten.se!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Edu Orten © 2019