Soundcloud Spotify

Itunes

I vårt efterlängtade avsnitt med Sara talar vi om den uppmärksammade händelsen kring hur hon som anställd inte får arbeta som väktare av säkerhetsbolaget Rapid AB på grund av att hon börjat bära slöja

I avsnittet får vi lära känna Sara, vad som får henne att älska sitt arbeta med människor, vad som fick henne att vilja börja bära slöja samt de utmaningarna som eventuellt kom med hennes beslut. 

Vi får följa Saras kärleksförklaring till sin religion och sitt slöjbärande, men även hur rättvisa inte alltid sker i ärlighetens namn.

Vi tackar Sara för att hon vill dela med sig utav sin berättelse, otroligt starkt och uppskattat från Edu Ortens sida! 

Hennes avsnitt går även ut till alla där ute som kämpat i sin ensamhet och i sin tystnad, ni är inte ensamma och detta avsnitt är även tillägnat till er.  

Sätt press på SL, Rapid & Svenska Transportarbetarförbundet! 

Ni lyssnar som vanligt på Soundcloud, iTunes eller Spotify och ni hittar allt senaste här på vår hemsida www.eduorten.se 

OBS !! Inte förrens efter att detta avsnitt spelades in, Civil Right Defenders tillsammans med Sara att stämma säkerhetsbolaget Rapid. Det är en pågående rättsprocess, därav sker inga uttalanden i avsnittet kring specifikt detta !!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Edu Orten © 2019