Soundcloud Spotify

Itunes

Såklart överraskningen var ett podcast avsnitt, finns det någonting bättre?! Edu Orten är officiellt tillbaka! (för hundrade gången lol)⁣😭😂

Detta är ett personlig avsnitt och början på en ny era inom Edu Orten och personligen för mig (Jasmin) som plattforms grundare. Avsnittet förklarar all tacksamhet, uppskattning men även uppoffring, tankegångar och utveckling Edu Orten fått uppleva de senaste fyra åren, även den livsresa som jag (Jasmin) som grundare och drivande faktor fått vara en del utav🌹

Jag började året med att öppet visa mitt ansikte, vem jag är och lovade mig själv att år 2022* är året Edu Orten, jag Jasmin och mitt arbete ska bli personligt och utmärka mig som person****. Många gånger är man rädd, håller tillbaka på historier, livserfarenheter som kan gynna andra (av inga väsentliga anledningar??)⁣

Men jag* ser äntligen vikten utav mitt arbete, jag förstår* vikten utav våra historier, våra historier räddar liv, historier har räddat mitt* liv ❕❗️

Låt mig börja berätta min historia, andras historier och börja stå för det jag tycker, känner och inte gömma det bakom gäster.⁣ Ödmjukhet i all rätt och ära – men det ska aldrig bytas ut med att förminska sig själv (vilket jag känner att jag, och Edu Orten gjort, potentialen är så mycket större än vad man vågat drömma om) 💭

Avsnittet är flummig, kände att jag talade i cirklar, men hoppas att ni förstod poängen!! En lång paus var behövlig men bismiAllah – låt oss försöka komma tillbaks till att lyfta orten, varandra men sist men inte minst oss själva 🤍

Ni lyssnar som vanligt på Soundcloud, iTunes eller Spotify, länk till avsnittet hittar ni i bio och som vanligt allt det senaste här på vår hemsida www.eduorten.se!🎙⁣

Bildtolkning: När jag var hos ’’Mellan Oss’’ och spelade in två superfina avsnitt med kära Niki och Smet, bland the most genuine people on earth, tror att det syns på mitt ansikte! 😭💛

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Edu Orten © 2019